Nieuws

vorige 10 nieuwsberichten

Jeugdconsulent aanwezig


Wist u dat ......

Met ingang van jan 2015 het inzetten van passende hulp voor jeugd, kinderen en jongeren een taak is geworden van de gemeente (WMO). Jeugdconsulenten kijken samen met u waar uw zorgen liggen en welke hulp ingezet...
Lees verder »

Griepprikken


De voorbereidingen voor de griepprikken zijn in volle gang. 

De vaccinaties vinden dit jaar plaats in week 42:

op woensdag 17 oktober en donderdag 18 oktober tussen 16.00 en 18.00 uur. 

Wanneer u in aanmerking ...
Lees verder »

waarnemend huisarts


Van september t/m december 2018 wordt huisarts mevr. J. Soepenberg i.v.m. zwangerschapsverlof vervangen door huisarts mevr. S. Bouwman.


Voor de praktijk van huisarts van den Brink werkt zij op woensdag en voor de praktijk van huis...
Lees verder »

(Nieuwe) medicatie via specialist


Wanneer u een (nieuw) medicijn via de specialist hebt gekregen is het de bedoeling dat een herhaalrecept ook bij deze specialist wordt aangevraagd.

De voorschrijvend specialist is namelijk verantwoordelijk voor uw behandeling.
Geb...
Lees verder »

POH-s stellen zich voor


Eerder dit jaar hebt u op de website al kunnen lezen dat er veranderingen binnen de formatie POH-s (praktijkondersteuning somatiek) hebben plaatsgevonden. Er zijn twee nieuwe medewerkers bij ons in dienst gekomen.  Lees verder »

Vertrek huisarts mevr. Steen


Huisarts mevrouw Diane Steen gaat ons binnenkort helaas verlaten. Binnen onze praktijk zal zij worden opgevolgd door huisarts mevr. Judith Soepenberg. 

Via huisarts Steen ontvingen we het volgende bericht om aan u door te geven: Lees verder »

Veranderingen praktijkondersteuning somatiek


In 2018 vinden er een aantal veranderingen plaats binnen de spreekuren van de praktijkondersteuners somatiek.

Cora gaat ons in de loop van dit jaar verlaten. Per maart zijn er twee nieuwe medewerkers in dienst gekomen, Berdien en Christ...
Lees verder »

Oogfoto's maken


Diabetespatiënten van dokter van den Brink krijgen vanaf 2018 het tweejaarlijkse oogonderzoek (fundusfoto) in Nieuwleusen en dat wordt gedaan op onze praktijk. U hoeft er dus niet meer voor naar Zwolle.

U krijgt een uitnodiging van...
Lees verder »

Stagiaire doktersassistente stelt zich voor


Ik ben Marissa Liefers, derdejaars student van de opleiding doktersassistent op het Deltion College te Zwolle. In de periode van 7 februari tot en met 20 april 2018 kunt u mij treffen bij huisartsenpraktijk Berg en van den Brink als stagiaire. De afgelopen twee jaar heb ik ervaring opgedaan binnen het werkveld van de doktersassistent in zowel de huisartsenpraktijk als in het ziekenhuis.

Als praktijk vinden we het belangrijk dat er voldoende doktersassistentes goed opgeleid worden en daar hoort uiteraard het opdoen van praktijkervaring bij.
Lees verder »

volgende 10 nieuwsberichten